Enzym k extrakci barvy a aroma
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Oenologický, vysoce aktivní enzym bez doprovodné aktivity cynnamoylesterázy k extrakci barvy u červených vín a extrakci aroma u bílých vín
Popis výrobku
LittoZym Extraction perforuje buněčné stěny hroznových buněk rychle a intenzívně. U červených vín jsou přitom do šťávy uvolňovány především antokyany dodávající barvu, taniny a katechiny, které stabilizují barvu a zintenzivňují chuť. Barva červených vín bude vynikající a pozdější vína dosáhnou potřebnou strukturu. V bílých vínech zajišťuje LittoZym Extraction díky zesílené extrakci terpenů co nejlepší využití přirozených aromatických látek obsažených v hroznech. Rozvine se buket ovocného aroma.
Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás
informovat, že jsme na e-shopu nainstalovali vyhledávací nástroj
Doofinder, za účelem zlepšení vnitřního vyhledávání.
Nabízí rychlé, relevantní a personalizované výsledky. Nástroj má pomoci Vám, zákazníkům, snadněji najít to, co hledáte.
Prosíme Vás proto o zpětnou vazbu, kterou můžete uvést v objednávce do POZNÁMKY.
Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat:
eshop@proneco.cz.
Děkujeme za Váš čas a
pochopení.