K vinifikaci rmutů, moštů a mladých vín
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Kapalný enzym na červená vína, pro silná a intenzivní červená vína, bez depsidázy
POPIS VÝROBKU
Trenolin® Super Plus je kapaný preparát obsahující několik druhů pektináz, určených k rychlému a efektivnímu štěpení složitých pektinových molekul. Enzym je vhodný pro použití ve fázi rmutu, moštu a mladých vín. Vhodný pro produkci sladkých rezerv.
PRODUKT A ÚČINEK
Výhodou produktu Trenolin® Super Plus je docíleno skrze optimalizaci složení a zvýšení účinnosti. Díky tomu disponuje následujícími benefity Zvýšení podílu samotoku. Rychlejší sedimentace, tvorba kompaktnějších kalů, nižší ztráty spojené s odkalováním. Zlepšení filtrovatelnosti a snížení potřebné dávky čiřících přípravků. Další benefity Zvýšení kapacity při lisování. Zkrácení časové náročnosti při zpracování. Použitelné při výrobě bílých, rosé a červených vín. Neobsahuje konzervanty.
Doporučená dávka přípravku na etiketě odpovídá optimální účinnosti při teplotě 15 - 17 °C. Účinnost se s rostoucí teplotou a koncentrací zvyšuje až do cca 37 °C, (max. 55 °C - min. 12 °C).
Minimální doba kontaktu je 1 hodina.
Vzhledem k proteinové podstatě přípravku dochází k jeho inaktivaci při kontaktu s bentonitem.
Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás
informovat, že jsme na e-shopu nainstalovali vyhledávací nástroj
Doofinder, za účelem zlepšení vnitřního vyhledávání.
Nabízí rychlé, relevantní a personalizované výsledky. Nástroj má pomoci Vám, zákazníkům, snadněji najít to, co hledáte.
Prosíme Vás proto o zpětnou vazbu, kterou můžete uvést v objednávce do POZNÁMKY.
Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat:
eshop@proneco.cz.
Děkujeme za Váš čas a
pochopení.