Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Přírodní korek kvality Y10 - doporučená doba zrání vína pod zátkou je až 5 let.
Přírodní korek je cylindrový uzávěr, který je vyroben z vysoce kvalitního korkového dřeva. Po zpracování se korky roztřídí do jednotlivých klasifikačních tříd pomocí elektronicky ovládaného třídícího stroje, který je vybaven kamerami. Poté se provede ruční klasifikování korků. Nejvyšší požadavky na kontrolu kvality, které jsou doplněny senzorickými rozbory a plynovou chromatografií, patří u firmy M.A.Silva ke standardům výroby.
Proces mytí ®MASZONE s ochrannou známkou skupiny M.A.Silva, kombinuje ozón a peroxid vodíku.
Kvality Standardní kvality jsou Extra, Super, 1., 2., 3., 4. a 5. Můžeme rovněž nabídnout kvalitu dle konkrétního požadavku zákazníka.
Rozměry Standardní rozměry jsou délka 38, 45, 49 nebo 54 mm a průměr 24 mm. U atypických rozměrů se lze obrátit na nás a my zkusíme zjistit podmínky výroby takových rozměrů.
Použití Přírodní korky jsou ideálním uzávěrem. S ním je proces zrání kvalitních vín zcela podporován.
Minimální odběr je od 100 ks.