Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Sušená pomerančová kůra, která dodává typické hořké pomerančové aroma.
Klasicky se používá u belgických pšeničných piv typu Wit.
Přidává se 10 minut před koncem chmelovaru obvykle 50 g kůry na 20 l mladiny.
Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás
informovat, že jsme na e-shopu nainstalovali vyhledávací nástroj
Doofinder, za účelem zlepšení vnitřního vyhledávání.
Nabízí rychlé, relevantní a personalizované výsledky. Nástroj má pomoci Vám, zákazníkům, snadněji najít to, co hledáte.
Prosíme Vás proto o zpětnou vazbu, kterou můžete uvést v objednávce do POZNÁMKY.
Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat:
eshop@proneco.cz.
Děkujeme za Váš čas a
pochopení.