Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Kvasinky Munich jsou relativně neutrální kmen, který může být použit k výrobě široké škály stylů pšeničného piva. Produkce esterů a fenolu je nižší než například u kmene Munich Classic. Poskytují základní profil vůní banánů a koření, ale ponechávají i prostor sládkovi pro přidání dalších přísad a koření.
Doporučujeme na tyto pivní styly Belgický Wit, americká pšenice, Berliner Weiss, Gose, Hefeweizen, Dunkelweis a Weizenbock
Teplota kvašení 12-25°C, ideálně 17-22°C
Dávkování 11 g na 20 l mladiny
Alkoholová tolerance až 12% alk.
Návod k použití 11 g kvasinek přidejte do sterilní vody nebo do mladiny o objemu minimálně 150ml a o teplotě 27°C ± 3°C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Kvasinky také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobe, jejíž teplota je nad 20°C. Kvasinky e rovnoměrně rozesypte po hladině. Nechte stát 30 minut, poté zamíchejte mladinu a provzdušněte.
Uchovejte v suchu a při teplotě menší než 10°C.
Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás
informovat, že jsme na e-shopu nainstalovali vyhledávací nástroj
Doofinder, za účelem zlepšení vnitřního vyhledávání.
Nabízí rychlé, relevantní a personalizované výsledky. Nástroj má pomoci Vám, zákazníkům, snadněji najít to, co hledáte.
Prosíme Vás proto o zpětnou vazbu, kterou můžete uvést v objednávce do POZNÁMKY.
Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat:
eshop@proneco.cz.
Děkujeme za Váš čas a
pochopení.