ZBOŽÍ PO DATU MINIMÁLNÍ SPOTŘEBY-10/2023
WildBrew Sour Pitch je vysoce výkonná a vysoce čistá bakterie mléčného kvašení, připravená k okamžitému použití, speciálně vybraná pro svou schopnost vyrábět širokou škálu kyselých piv. Produkuje velké množství kyseliny mléčné a zanedbatelné množství kyseliny octové.
Dává čistý a vyvážený profil citrusové chuti, typický jak pro tradiční, tak pro moderní kyselé pivo. Je-li naočkována při optimální teplotě a správných podmínkách, je to spolehlivý, bezpečný a snadný způsob, jak vyrobit pivo s ušlechtilou kyselostí.
Po přidání do mladiny rychle klesá PH, celý proces může trvat 24 - 48 hodin.
Doporučujeme na tyto pivní styly Berliner Weisse, Gose, Lambick, American Wild, Sour IPA a kyselá ovocná piva
Teplota kvašení 30 - 40°C
Dávkování 10 g na 100 l mladiny
Návod k použití 10 g bakterií přidejte do 200ml sterilní vody a mladiny (11) o teplotě 25 - 35 °C. Nechte stát 15-30 minut. Jemně zamíchejte a vlijte do fermentační nádoby. Bakterie také můžete nasypat přímo do mladiny ve fermentační nádobe, jejíž teplota je 25 - 35 °C.
Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás
informovat, že jsme na e-shopu nainstalovali vyhledávací nástroj
Doofinder, za účelem zlepšení vnitřního vyhledávání.
Nabízí rychlé, relevantní a personalizované výsledky. Nástroj má pomoci Vám, zákazníkům, snadněji najít to, co hledáte.
Prosíme Vás proto o zpětnou vazbu, kterou můžete uvést v objednávce do POZNÁMKY.
Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat:
eshop@proneco.cz.
Děkujeme za Váš čas a
pochopení.