Lyofilizované suché vinné kvasinky
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Interdry jsou vhodné pro produkci striktně reduktivních vín z burgundských a u nás méně pěstovaných odrůd jako (Viognier, Bouvierův hrozen, Furmint aj.).
POPIS VÝROBKUKmen glukofilních kvasinek Saccharomyces cerevisiae.
InterDry metabolizuje zejména estery jako (Ethyl-Dekadienoát – zralá hruška, Allyl-Hexanoát – Ananas, Furaneol – jahody, čerstvý ananas aj.) K nejvýznamnější syntéze těchto kvasných esterů dochází při teplotách nad 15 °C optimum je pak mezi 18 – 22 °C. InterDry jsou citlivé na nízké teploty a jsou proto vhodnou volbou při plánovaném zastavení fermentace chlazením.
Povolený podle současných platných zákonů a nařízení EU. Testován odbornou laboratoří na čistotu a kvalitu.Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás
informovat, že jsme na e-shopu nainstalovali vyhledávací nástroj
Doofinder, za účelem zlepšení vnitřního vyhledávání.
Nabízí rychlé, relevantní a personalizované výsledky. Nástroj má pomoci Vám, zákazníkům, snadněji najít to, co hledáte.
Prosíme Vás proto o zpětnou vazbu, kterou můžete uvést v objednávce do POZNÁMKY.
Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat:
eshop@proneco.cz.
Děkujeme za Váš čas a
pochopení.