Lyofilizované suché vinné kvasinky
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Lyofilizované suché vinné kvasinky
POPIS VÝROBKU
Lyofilizované suché vinné kvasinky
Oenoferm® Freddo je speciálně selektovaný chladomilný kmen. Saccharomyces cerevisiae var. bayanus. Pro fermentaci při nízkých teplotách (již od 10 °C). Při teplotách fermentace 13 - 17 °C produkuje Oenoferm® Freddo velké množství kvasných esterů.
Zvýšená odolnost selekce minimalizuje riziko vzniku sirek vlivem nízkých teplot, nízkého obsahu dusíku a s nimi spojené pomalejší fermentace.
U kmene LW 317 - 30 byl kladen zvláštní důraz na vysoký stupeň prokvašení navzdory nízké teplotě.
Vysoce kvalitní "killer nebo K faktor". (Produkce metabolitů potlačující rozvoj jiných kvasinkových kmenů). Možné použití také jako záchrannou kvasinku při restartování fermentace.
Oenoferm Freddo metabolizují zejména sloučeniny s vůní po citrusech (Citronellol - citrusová, 3-hexenyl butyrát - zelené jablko, a jiné).
pozn. Uvolnění těchto látek je vázané na obsah jejich prekurzorů ve fermentovaném médiu.
Povolený podle současných platných zákonů a nařízení EU. Testován odbornou laboratoří na čistotu a kvalitu.
Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás
informovat, že jsme na e-shopu nainstalovali vyhledávací nástroj
Doofinder, za účelem zlepšení vnitřního vyhledávání.
Nabízí rychlé, relevantní a personalizované výsledky. Nástroj má pomoci Vám, zákazníkům, snadněji najít to, co hledáte.
Prosíme Vás proto o zpětnou vazbu, kterou můžete uvést v objednávce do POZNÁMKY.
Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat:
eshop@proneco.cz.
Děkujeme za Váš čas a
pochopení.