Oenologické kvasinky pro výrobu sektů
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Charakteristika
Saccharomyces Cerevisiae (bayanus), vybrané ve francouzském regionu Champagne pro výrobu šumivých vín. Obzvláště jsou vhodné pro kvašení v láhvi u vysoce kvalitních produktů. Do šumivých vín přináší jemné ovocné složky s decentními tóny kvasinek a ořechovým aroma.
Oenologické vlastnosti
Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás
informovat, že jsme na e-shopu nainstalovali vyhledávací nástroj
Doofinder, za účelem zlepšení vnitřního vyhledávání.
Nabízí rychlé, relevantní a personalizované výsledky. Nástroj má pomoci Vám, zákazníkům, snadněji najít to, co hledáte.
Prosíme Vás proto o zpětnou vazbu, kterou můžete uvést v objednávce do POZNÁMKY.
Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat:
eshop@proneco.cz.
Děkujeme za Váš čas a
pochopení.