Oenoferm® CHAmp

Oenologické kvasinky pro výrobu sektů

ks
53,66 Kč cena s 12% DPH

Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.

Nevíte si rady?
Obraťte se na našeho technologa

Charakteristika

Saccharomyces Cerevisiae (bayanus), vybrané ve francouzském regionu Champagne pro výrobu šumivých vín. Obzvláště jsou vhodné pro kvašení v láhvi u vysoce kvalitních produktů. Do šumivých vín přináší jemné ovocné složky s decentními tóny kvasinek a ořechovým aroma.

Oenologické vlastnosti

  • krátká doba adaptace
  • rychlá a rovnoměrná kinetika
  • teplotní rozsah 14 - 26 °C
  • tolerance alkoholu do 16 Vol.-%
  • tvorba vedlejších produktů kvašení velmi malá
  • tvorba glycerinu 5 - 7 g/l

Souvisejíci výrobky

Seccoferm® F3

Seccoferm® F3

ks

od 92,96 Kč 83,00 Kč bez DPH

cena za 50 g Na skladě

Detail
CompactLees (Erbslöh CompactLees)

CompactLees (Erbslöh CompactLees)

ks

od 118,58 Kč 98,00 Kč bez DPH

cena za 250 g Na skladě

Detail

Vážení zákazníci,

dovolujeme si Vás informovat, že jsme na e-shopu nainstalovali vyhledávací nástroj Doofinder, za účelem zlepšení vnitřního vyhledávání.

Nabízí rychlé, relevantní a personalizované výsledky. Nástroj má pomoci Vám, zákazníkům, snadněji najít to, co hledáte.

Prosíme Vás proto o zpětnou vazbu, kterou můžete uvést v objednávce do POZNÁMKY.

Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat: eshop@proneco.cz.

Děkujeme za Váš čas a pochopení.