Lyofilizované suché vinné kvasinky
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Saccharomyces cerevisiae var. cerevisiae kmen umožňující produktovat jemná distingovaná. Produkovaná kvasná aromatika se značně liší v závislosti na odrůdě.
POPIS VÝROBKU
Doporučená teplota fermentace 18 - 22 °C. Aromatický profil ovoce s bílou dužinou, svěží citrusové tóny, černý rybíz. U dobře vyzrálých hroznů pak ovoce se žlutou dužinou a tropické ovoce.
Vysoké nároky na dusíkatou výživu.
Vhodné odrůdy Müller-Thurgau, Silvánské, Muškátové odrůdy, Burgundské odrůdy.
Dodržujte fermentační protokol uváděný výrobcem k dosažení požadovaných výsledků.
Povolený podle současných platných zákonů a nařízení EU. Testován odbornou laboratoří na čistotu a kvalitu.
PRONECO s.r.o., č.p. 78, 692 01 Klentnice
Provozovna Nádražní 934, 691 03 Rakvice