Lyofilizované suché vinné kvasinky
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Saccharomyces cerevisiae var. cerevisiae kmen umožňující produktovat jemná distingovaná. Produkovaná kvasná aromatika se značně liší v závislosti na odrůdě.
POPIS VÝROBKU
Doporučená teplota fermentace 18 - 22 °C. Aromatický profil ovoce s bílou dužinou, svěží citrusové tóny, černý rybíz. U dobře vyzrálých hroznů pak ovoce se žlutou dužinou a tropické ovoce.
Vysoké nároky na dusíkatou výživu.
Vhodné odrůdy Müller-Thurgau, Silvánské, Muškátové odrůdy, Burgundské odrůdy.
Dodržujte fermentační protokol uváděný výrobcem k dosažení požadovaných výsledků.
Povolený podle současných platných zákonů a nařízení EU. Testován odbornou laboratoří na čistotu a kvalitu.
Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás
informovat, že jsme na e-shopu nainstalovali vyhledávací nástroj
Doofinder, za účelem zlepšení vnitřního vyhledávání.
Nabízí rychlé, relevantní a personalizované výsledky. Nástroj má pomoci Vám, zákazníkům, snadněji najít to, co hledáte.
Prosíme Vás proto o zpětnou vazbu, kterou můžete uvést v objednávce do POZNÁMKY.
Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat:
eshop@proneco.cz.
Děkujeme za Váš čas a
pochopení.