K vylepšení senzoriky plnosti ve víně
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Speciálně upravený derivát kvasinek a polysacharidů k vylepšení senzoriky a plnosti ve víně.
Charakteristika
Speciálně upravený derivát kvasinek a polysacharidů k vylepšení senzoriky a plnosti ve víně.
Oenologické vlastnosti
Na základě vysokého podílu volných mannoproteinů se zřetelně zjemní struktura a senzorika vín. Neharmonické kyseliny stejně jako rušivé třísloviny ustoupí do pozadí a vznikne trvale vylepšený chuťový dojem. Polysacharidy pozitivně ovlivňují vytváření stabilních komplexů koloidů se svíravými taniny. Tím se redukují reakční možnosti molekul taninů s proteiny slin a minimalizují jejich adstringentní účinek.
Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás
informovat, že jsme na e-shopu nainstalovali vyhledávací nástroj
Doofinder, za účelem zlepšení vnitřního vyhledávání.
Nabízí rychlé, relevantní a personalizované výsledky. Nástroj má pomoci Vám, zákazníkům, snadněji najít to, co hledáte.
Prosíme Vás proto o zpětnou vazbu, kterou můžete uvést v objednávce do POZNÁMKY.
Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat:
eshop@proneco.cz.
Děkujeme za Váš čas a
pochopení.