Lyofilizované suché vinné kvasinky
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Popis produktu
Saccharomyces cerevisiae, LittoLevure Sauvignon byly selektovány zvláště pro odrůdu Sauvignon Blanc. Zachovávají mineralitu hotových vín a z dostupných prekurzorů uvolňují velké množství volatilních thiolů (4M4M2B 4MMP - černý rybíz, 3MHA - maracuja, citrusy) a terpenových alkoholů (hotrienol, nerol, aj. - květ černého bezu).
Dobrá fermentační kinetika.
Střední nároky na dusíkatou výživu.
Teplota 13 - 21 °C (při teplotách 13 - 15 °C vyšší produkce kvasných esterů, při teplotách 16 - 18 °C se uvolňuje větší množství volatilních thiolů).
Tolerance alkoholu do 15 % obj.
Tvorba glycerolu 5 - 8 g/l
Nízký podíl produkovaných nežádoucích metabolitů (TA, H2S, SO2).
Dodržujte fermentační protokol doporučovaný výrobcem k dosažení požadovaných výsledků.
V Souladu se všemi právními normami a úpravami ES. (no. 934/2019). Laboratorně testováno na čistotu a kvalitu.
Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás
informovat, že jsme na e-shopu nainstalovali vyhledávací nástroj
Doofinder, za účelem zlepšení vnitřního vyhledávání.
Nabízí rychlé, relevantní a personalizované výsledky. Nástroj má pomoci Vám, zákazníkům, snadněji najít to, co hledáte.
Prosíme Vás proto o zpětnou vazbu, kterou můžete uvést v objednávce do POZNÁMKY.
Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat:
eshop@proneco.cz.
Děkujeme za Váš čas a
pochopení.