Přírodní L(+) kyselina vinná zemědělského původu
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
POPIS VÝROBKU
Erbslöh L(+)- kyselina vinná je přírodní cestou získaná L(+) kyselina vinná zemědělského původu.
CÍL OŠETŘENÍ
Erbslöh L(+)- kyselina vinná zvyšuje obsah kyselin a současně snižuje pH. Kyselina vinná částečně krystalizuje s draselnými a vápenatými ionty v závislosti na obsahu minerálních látek během jednotlivých stádií přípravy vína (hrozny, hroznový mošt, částečně prokvašený mošt, mladé víno a víno), na teplotních a alkoholových poměrech atp. Proto se má analyticky kontrolovat skutečné zvýšení kyselin resp. snížení pH v každém víně. Díky eventuelnímu zesílení, časnému vypadávání krystalů po přidání kyseliny vinné se současně docílí vylepšení krystalické stability.
Erbslöh L(+)- kyselina vinná se rozpustí ve vodě, moště nebo víně a přidá se do celé nádoby.
Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás
informovat, že jsme na e-shopu nainstalovali vyhledávací nástroj
Doofinder, za účelem zlepšení vnitřního vyhledávání.
Nabízí rychlé, relevantní a personalizované výsledky. Nástroj má pomoci Vám, zákazníkům, snadněji najít to, co hledáte.
Prosíme Vás proto o zpětnou vazbu, kterou můžete uvést v objednávce do POZNÁMKY.
Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat:
eshop@proneco.cz.
Děkujeme za Váš čas a
pochopení.