Dubové čipsy bez ožehu
Registrujte se a získejte 4% slevu na veškerý náš sortiment.
Dubové čipsy bez ožehu, které lze využít při výrobě vína i piva.
Původ Německo
Velikost malé
A. Výroba vína
Dubové čipsy mají podobný efekt jako při zrání v barikových sudech. Vylepšují taninovou strukturu vín. Efekt stabilizace barvy spočívá na vázání extrahovaných fenolů z netoustovaného dřeva s nestabilními monomery fenolů ve víně. Přitom vznikají stabilní polymerové struktury.
B. Výroba piva
V pivu vytváří chuťový efekt ležení v dubovém sudu. Dodávají v chuti čerstvost a jemnou ovocitost.
Aplikace
Tyto čipsy z francouzského dubu mohou být přidány do piva kdykoli (ideální je umíštění v tanku, KEGu nebo kyvetě). Podle typu piva, použitých čipsů a dávkovaného množství může být kontaktní čas od několika dnů až po více dnů.
Dávkování
Podle požadované intenzity 50-300 g/ 100 l. Kontaktní čas - obvykle 5 - 30 dní.
Čipsy se vyrábějí z amerického, francouzského nebo německého dubu. Rozhodující pro použití je rychlost růstu dubu a také klima lokality. Upřednostňuje se pomalý růst dubu a chladné klima.
Vážení zákazníci,
dovolujeme si Vás
informovat, že jsme na e-shopu nainstalovali vyhledávací nástroj
Doofinder, za účelem zlepšení vnitřního vyhledávání.
Nabízí rychlé, relevantní a personalizované výsledky. Nástroj má pomoci Vám, zákazníkům, snadněji najít to, co hledáte.
Prosíme Vás proto o zpětnou vazbu, kterou můžete uvést v objednávce do POZNÁMKY.
Pokud narazíte na jakýkoli problém, neváhejte nás kontaktovat:
eshop@proneco.cz.
Děkujeme za Váš čas a
pochopení.